Werken

De nieuwe stee is opzoek naar een nieuwe: WOONBEGELEIDER

Wie zijn wij?
Zorgboerderij De Nieuwe Stee heeft 1 augustus 2019 haar deuren geopend. Wij bieden mensen met een verstandelijke beperking een veilig en huiselijk onderkomen. De Nieuwe Stee is landelijk gelegen in het Utrechtse Kamerik. Door de kleinschaligheid kunnen wij en ons personeel onze bewoners de volle noodzakelijke aandacht en zorg geven. “Degene die ze naar bed brengt, haalt ze ook uit bed”. Momenteel telt de nieuwe stee 8 bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De woongroep is een diverse groep van jonge bewoners met ieder zijn eigen capaciteiten.

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider help je de bewoners van de Nieuwe Stee met ieders zorg- en begeleidingsvragen. Daarnaast is er volop ruimte om je eigen expertise en creativiteit over te brengen op bewoners en collega’s. Tijdens verschillende diensten zorg jij voor de huiselijke, veilige en geborgen sfeer. De dag-, avond en slaapdiensten worden in overleg geroosterd. Door de kleinschaligheid ben je direct betrokken bij de zorg- en begeleidingsvraag van de bewoners en kan je daarin je eigen kennis en kunde inzetten.

Wie ben jij?
o Je hebt een groot zorghart.
o Zowel bij zelfstandig werken als in een kleinschalig team voel jij je op je plek.
o Jij zorgt voor stabiliteit en structuur in het dagelijks leven van de woongroep.
o Je staat stevig in je schoenen en kan het overzicht bewaren.
o Een flexibele en collegiale instelling, waardoor verschillende werktijden en werkzaamheden geen probleem zijn
o Een relevante beroepsopleiding (min. Niveau 3 of 4)

Wat hebben wij te bieden?
o Een open, ruimtelijke en landelijke omgeving waar iedereen zich thuis voelt, zowel bewoners en collega’s
o Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg FWG 35, afhankelijk van opleiding en ervaring (inclusief ORT, eindejaarsuitkering etc.)
o Een flexibele baan in een kleinschalig en gezellig team.
o Kleinschalig bedrijf zonder strak omlijnde procedures, waardoor werken in de zorg weer écht zorgen is.
o Zowel fulltime als parttime mogelijk

Zie jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via administratie@denieuwestee.nl of bel Alice op 06-30752363.

Reacties zijn gesloten.